EN SERVEI 2 NOVES MINIDEIXALLERIES URBANES A ULLDECONA (MONTSIÀ)

Des d’ avui mateix, ja funcionen a ple rendiment les 2 noves minideixalleries d’ Ulldecona.

L’ Ajuntament de Ulldecona ha instal·lat aquests nous equipaments per facilitar la recollida selectiva i reciclatge de petits residus d’ ús domèstic que no es poden llençar a cap altre dels contenidors de superfície existents al carrer, i que abans s’ havien de portar fins a la Deixalleria.
Concretament, els residus que es poden reciclar a les noves minideixalleries d’ Ulldecona són: discos CD/DVD, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, acumuladors i bateries de mòbil, i bombetes LED i de baix consum.

Aquestes minideixalleries estan gestionades per la catalana Blipvert Recologics, adjudicatària del servei integral consistent en el manteniment tècnic i neteja periòdica de les minideixalleries, la fixació dels cartells, així com la recollida dels residus, el seu transport fins a la Deixalleria, i l’ elaboració d’informes digitals a l’ intranet que Blipvert ofereix als Ajuntaments per tal que els consistoris disposin en qualsevol moment (i amb un sol clic) de les dades de recollida en l’aplicació on-line a la secció d’usuaris d’aquesta mateixa web.

A més, les noves minideixalleries disposen de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

Les noves minideixalleries d’ Ulldecona romandran sempre obertes, en servei les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.  

https://ulldecona.cat