NOVA MINIDEIXALLERIA PER A MINIRESIDUS EN SERVEI AL PARC 1 D’OCTUBRE DE CERVIÀ DE TER

L’Ajuntament de Cervià de Ter ha instal·lat avui una minideixalleria urbana al parc 1 d’octubre, amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus especials. El nou equipament ja està en servei DE MANERA PERMANENT (24 hores/dia, 7 dies/setmana, i 365 dies/any).

Es tracta d’ un contenidor de petit volum, però alhora compartimentat de manera que disposa de set bústies independents, que van a parar a cadascun dels set dipòsits classificadors de miniresidus. Com que els usuaris veuen en cada bústia la imatge del residu que estan reciclant, no hi ha confusió, i la segregació es perfecta.

Els set residus a reciclar escollits d’inici pel consistori són: discos CD i DVD, cartutxos de tinta d’impressora, RAEE (Residus d’ Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors,  i bombetes LED i de baix consum.

El sistema patentat de boques intercambiables permet al consistori adaptar la minideixalleria als residus del futur, vés a saber quines rampoines guardarem als calaixos.

Com es pot veure a les imatges, la nova minideixallaria de Cervià de Ter s’integra a l’entorn, i serveix també de suport per una comunicació municipal elegant i sostenible.

 

Reduiex, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics

Tota la informació de les minideixalleries a minis.cat
minis.cat