EN SERVEI LA NOVA MINIDEIXALLERIA PER MINIRESIDUS A CASTELLGALÍ (BAGES)

Ja funciona a ple rendiment la nova minideixalleria al bell centre de Castellgalí.

L’Ajuntament ha instal·lat aquest nou equipament per facilitar la recollida selectiva i reciclatge de petits residus d’ ús domèstic. Concretament, els residus que es poden reciclar a la minideixalleria de Castellgalí són: Discos CD i DVD, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics (RAEE) de petit format, piles, acumuladors i bateries de mòbil, i tot tipus de bombetes.

Aquesta minideixalleria estará gestionada per l’empresa vallesana Blipvert Recologics, amb la qual s’ha signat un conveni per dur a terme el servei integral consistent en el manteniment tècnic i neteja periòdica de la minideixalleria, la impressió i fixació dels cartells, la recollida dels residus, el seu transport a reciclatge i l’elaboració dels fulls de seguiment de residu de l’Agència de Residus de Catalunya.

Destaquem que les minideixalleries de Blipvert Recologics permeten la revisió periòdica dels residus que recullen. Gràcies al sistema patentat de boques intercanviables, el consistori pot, en funció de la demanda popular, adaptar les minideixallleries als residus que el futur ens depari, sense generar despeses innecessàries.

A més, la minideixalleria disposa de dos aparadors de vidre dissenyats específicament per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

La minideixalleria romandrà sempre oberta, en servei les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2023