LA CAPITAL DEL BAIX EMPORDÀ AMPLIA LA SEVA XARXA DE MINIDEIXALLERIES URBANES

Ja funcionen a ple rendiment les noves minideixalleries per miniresidus de La Bisbal d’Empordà, a la Plaça del Castell i a la Plaça de la Sardana.
Concretament, els residus que es poden reciclar actualment a les minideixalleries de La Bisbal d’Empordà són: cartutxos de tinta d’impressora, bombetes LED i de baix consum, bolígrafs, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, aparells elèctrics i electrònics (RAEE) de petit format, carregadors de mòbil i taps de plàstic d’alta densitat. Tanmateix, el sistema de bústies d’entrada intercanviables permet l’Ajuntament, en funció de la demanda popular, adaptar les minideixalleries al reciclatge de qualsevol altre miniresidu que el futur ens depari. Vés a saber quines rampoines guardarem pels calaixos en uns anys.
L’ Ajuntament de La Bisbal d’Empordà ha instal·lat aquests dos nous equipaments per apropar encara més la recollida selectiva i reciclatge d’aquests petits residus d’ ús domèstic, la majoria dels quals poden contaminar el medi natural si no es tracten adequadament.

La xarxa de minideixalleries de La Bisbal d’Empordà está sempre en servei, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, i els 365 dies de l’any.

 

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2023