LES MINIDEIXALLERIES DE MONTMELÓ, NOVES DESPRÉS DE 14 ANYS EN SERVEI I MÉS DE 4 TONES RECICLADES

Les minideixalleries urbanes són 100% reciclables i sostenibles.

Minideixalleries Montmeló

Aquesta setmana han finalizat els treballs de renovació. Les minideixalleries de Montmeló han estat sanejades, restaurades, repintades, i modernitzades: s’han substituit les antigues boques de pictogrames per les noves boques d’entrada amb fotografia dels residus, i de nou s’ha serigrafiat als capçals l’escut de l’ Ajuntament de Montmeló.

Minideixalleries Montmeló

Una altra bona notícia són els percentatges de recollida de les minideixalleries, que ja han superat les 4 tones (4.471 kg.) de petits residus d’ús domèstic reciclats. Una dada a valorar molt positivament amb només 2 minis, i tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pot arribar a pesar només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 2,5 MILIONS DE LITRES D’AIGUA!

Les minideixalleries urbanes consoliden l’aposta de l’ Ajuntament de Montmeló per la recollida selectiva, que és el moment decisiu en el procés de reciclatge.

Minideixalleries Montmeló

CADA COSA AL SEU LLOC.

A les minideixalleries de Montmeló podeu dipositar tot tipus de piles, bateries i acumuladors, bombetes de baix consum i LED, cartutxos d’impressora, discos CD/DVD, i residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE) de petit format.

Minideixalleries Montmeló

Les minideixalleries estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

El servei de minideixalleries blipvert a Montmeló és completament gratuït i es financia exclusivament amb els ingressos per comunicació ecològica.

www.minis.cat
Donem suport al comerç local.