MONTMELL (BAIX PENEDÈS) AMPLIA EL SERVEI DE RECICLATGE AMB MINIDEIXALLERIES

L’ Ajuntament de Montmell amplia el seu servei de minideixalleries per a miniresidus que ja donen servei a noves localitzacions de la vila per continuar apropant el reciclatge als seus ciutadans.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a les noves minideixalleries de Montmell podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, tot tipus de bombetes LED o baix consum, esprais, i taps de plàstic d’alta densitat.

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia en el reciclatge de miniresidus, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir en funció de la demanda popular.

A més, les noves minideixalleries disposen de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

 

Redueix, Reutilitza, i com a última opció, recicla.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.
Blipvert Recologics, 2023