Reciclatge al Brull

Reciclatge al Brull

Les instal·lacions estaran obertes els 365 dies de l’any

La Mancomunitat La Plana, conjuntament amb els Ajuntaments interessats, instal·larà cinc minideixalleries aquest mes d’agost. Es tracta d’instal·lacions destinades a residus de petit format i que estaran ubicades a Aiguafreda (plaça de l’Ajuntament i parc de la Plateria al costat de la carretera de Ribes), al Brull (a l’àrea d’aportació de la Pista), a Seva (a l’avinguda Joan Miró, al costat de l’àrea d’emergència del Pinós) i a Viladrau (pàrquing carrer Mercè Torres).

Estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any amb l’objectiu de promoure el reciclatge de petits residus que no disposen de recollida específica.

En concret, les minideixalleries serviran per dipositar-hi tot tipus de piles i bateries de mòbil, bombetes (halògenes, incandescents, de baix consum i LED), cartutxos d’impressora, discos CD i DVD, esprais i petits aparells elèctrics i electrònics (RAEE) com mòbils, carregadors, etc. I d’aquesta manera ens permet reciclar-los sense necessitat d’anar a la deixalleria fixa.

Aquestes noves minideixalleries se sumen a les cinc situades als municipis de Balenyà, Folgueroles, Seva, Taradell i Tona, que estan en funcionament des de fa més de 10 anys i que han permès recollir quasi 10 tones d’aquests petits residus especials que tots i totes generem a les nostres llars.

Font: Nació Digital

https://www.naciodigital.cat/osona/noticia/63883/brull/seva/viladrau/disposaran/minideixalleries/aquest/mes