EL DÓNALALLAUNA D’ ESTRELLA DAMM SUMA ENGUANY TAMBÉ MIAMI PLATJA

Un estiu més…
ESTRELLA DAMM i DAMM LEMON ens conviden a reciclar les llaunes de beguda a les compactadores instal.lades al llarg de la costa mediterrània. Un servei de reciclatge directe d’ alumini on les llaunes van de dret a la foneria de metalls. Com sempre, trobareu els punts de reciclatge als accessos de les platges catalanes, des de Portbou fins a Alcanar, i enguany, també, a Miami Platja (Mont-roig del Camp).

La compactació en origen de les llaunes redueix el volum del residu en quasi un 80%, i allibera així la capacitat dels contenidors grocs i/o papereres durant les mesos d’estiu.

Les llaunes s’entreguen en còmodes bales llestes per a reciclar en foneria de metalls i (en poques setmanes) ser introduïdes de nou com a matèria primera dins l’economia europea. I és així com, entre tots, tanquem el virtuós cercle de l’economia circular.

redueix, reutiliza, i com a última opció, recicla

milions de llaunes reciclades! milions de gràcies!

DÓNALALLAUNA2022 té un doble objectiu: RECICLAR tantes llaunes com sigui possible, i EDUCAR que #elmetalléspersempre i que #cadallaunacompta.

La xarxa de reciclatge Estrella Damm a la Mediterrània és una petita cosa més, un reforç durant els mesos de més calor, quan les llaunes ens refresquen i es poden esbarriar per les escombraries amb més facilitat. Els punts de reciclatge són seleccionats estratègicament amb els tècnics municipals de cada localitat buscant al pas les llaunes a les zones de més consum perquè, fixeu-vos, cal que més de 100 persones esclafin la seva llauna per aconseguir 1 sol quilo.

Estrella Damm

Ajuntament de Mont-roig del Camp

Blipvert Recologics, 2022