EN SERVEI A RIUDELLOTS DE LA SELVA (GIRONA) UNA NOVA MINIDEIXALLERIA PER FACILITAR EL RECICLATGE DE PILES I MOLT MÉS

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha instal·lat aquesta setmana una minideixalleria urbana al centre del poble, amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus especials. El nou equipament ja està en servei DE MANERA PERMANENT (24 hores/dia, 7 dies/setmana, i 365 dies/any).

Es tracta d’ un contenidor de petit volum, però alhora compartimentat de manera que disposa de set bústies independents, que van a parar a cadascun dels set dipòsits classificadors. Com que els usuaris veuen en cada bústia la imatge del residu que estan reciclant, no hi ha confusió i la segregació es gairebé perfecta. La minideixalleria permet canviar les boques amb facilitat per així anar-la adaptant als futurs residus, tanmateix, els set residus a reciclar escollits d’inici pel consistori són: tot tipus de piles i bateries de mòbil, discos CD i DVD, cartutxos d’impressora, bombetes de baix consum i led, i RAEE (Residus d’ Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format.

Com es pot veure a les imatges, la nova minideixallaria de Riudellots de la Selva serveix també de suport per una comunicació municipal moderna i ecològica.

Tota la informació de les minideixalleries a minis.cat