ESPLUGUES DE LLOBREGAT AMPLIA LA SEVA XARXA DE MINIDEIXALLERIES AMB 2 NOUS PUNTS DE RECOLLIDA

Les minideixalleries que l’ Ajuntament d’Esplugues va posar en servei el 2018 han esdevingut un èxit de participació. Ho demostra el fet que han superat amb escreix les 7 tones de miniresidus domèstics reciclats. Exactament, en espera del proper buidatge, 7.115 quilos. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per exemple: una pila de botó pot pesar només un gram, però el seu mercuri pot contaminar 2,5 milions de litres d’aigua! (Font: National Geographic).

Ara, el Consistori ha ampliat la xarxa amb 2 noves minideixalleries urbanes que ja donen servei de reciclatge des d’ahir, per fer un total a Esplugues de 9 punts de recollida de miniresidus domèstics que no poden anar a cap altre contenidor del carrer.

CADA COSA AL SEU LLOC

A les minideixalleries urbanes d’Esplugues podeu dipositar discos CD/DVD, cartutxos de tinta d’impressora, residus d’aparells elèctrics i electrònics de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, i tot tipus de bombetes: convencionals, baix consum i LED.

Les minideixalleries urbanes estan dissenyades per fer comunicació ecològica, la qual cosa permet l’Ajuntament, a més, realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

Les minideixalleries d’Esplugues estan expressament adaptades per l’ús amb cadira de rodes. La boca lateral MULTIPRODUCTE facilita la introducció (en un únic dipòsit que posteriorment es classifica) dels mateixos residus permesos a la minideixalleria.

La xarxa de minideixalleries per miniresidus d’Esplugues està sempre en servei,  24 hores al dia, 7 a la setmana i els 365 dies de l’any.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.

Blipvert Recologics, 2022.