NOVES MINIDEIXALLERIES EN SERVEI A CERVELLÓ (BAIX LLOBREGAT)

L’ Ajuntament de Cervelló instal.la 3 minideixalleries urbanes per miniresidus que ja donen servei a diferents indrets de la vila.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a les noves minideixalleries de Cervelló podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: discos CD i DVD, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, i tot tipus de bombetes: LED o baix consum.

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia en el reciclatge de miniresidus, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir en funció de la demanda popular.

A més, les noves minideixalleries disposen de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

El servei de minideixalleries urbanes apropa el reciclatge de miniresidus als ciutadans, i alhora s’adapta a la perfecció a l’entorn urbà.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.

Blipvert Recologics, 2022