ROSES (ALT EMPORDÀ) INCORPORA 10 MINIDEIXALLERIES REPARTIDES PEL TERME MUNICIPAL

A partir d’avui, els veïns poden dipositar residus de petit format sense haver d’anar a la deixalleria.

 

Els punts de recollida han estat distribuïts estratègicament.

Els punts de recollida han estat distribuïts estratègicament per Roses.

A partir d’avui, els veïns i veïnes de Roses disposen de 10 minideixalleries distribuïdes al llarg del nucli i urbanitzacions del terme municipal, on poden dipositar residus sòlids de petit format i consumibles domèstics, sense necessitat de traslladar-se a les instal·lacions de la deixalleria situada a la carretera de les Arenes.

La instal·lació dels 10 punts urbans de recollida es va iniciar ahir dimarts, i finalitzarà avui mateix, oferint així un nou servei de suport al reciclatge de petits materials, que resulti més còmode i proper a la ciutadania. Les estacions de recollida, de petites dimensions, permeten el dipòsit dels següents materials: piles, bateries de mòbil, CD-DVD, telèfons mòbils, cartutxos d’impressora i bombetes, tant de baix consum con convencionals i halògens.

El cost, tant de la instal·lació com del manteniment i gestió de les 10 miniestacions, anirà a càrrec de FCC, concessionària del servei de neteja al municipi, d’acord al contracte signat amb l’Ajuntament de Roses. L’empresa s’encarregarà també del transport de les fraccions recollides fins a la deixalleria municipal per al seu tractament i reciclatge.

Els punts de recollida han estat distribuïts estratègicament per donar servei a les diferents àrees i urbanitzacions del municipi on es concentra el major nombre de població al llarg de tot l’any. Les seves ubicacions exactes són les següents:

  • Nucli de la vila: plaça Pep Ventura – Riera Ginjolers amb carrer Puig Rom – Estació bus amb gran via Pau Casals – plaça Llevant – Jaume I amb plaça Frederic Rahola
  • Mas Oliva: carretera Mas Oliva (davant instal·lacions Tennis Roses)
  • Santa Margarida: avinguda Gola Estany
  • Mas Mates: plaça de l’Alegria
  • Mas Buscà: entrada de la urbanització
  • Mas Fumats: entrada de la urbanització

 

Feu clic aquí per saber més de les originals minideixalleries blipvert recologics

Fonts:

Ajuntament de Roses

http://www.roses.cat/noticies/roses-incorpora-10-minideixalleries-repartides-pel-terme-municipal

Guia de Roses

https://guiaderoses.net/tag/minideixalleries-a-roses/

Emporda.info

https://www.emporda.info/comarca/2020/07/29/roses-incorpora-10-minideixalleries-repartides/471449.html