AMPLIACIÓ DE LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS (BAIX EMPORDÀ)

Avui hem instal.lat la setena minideixalleria a Sant Feliu de Guíxols. Al desmembre de 2022, l’Ajuntament va posar en servei sis minideixalleries al municipi, que permeten recollir i emmagatzemar de manera selectiva SET (7) residus diferents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

CADA COSA AL SEU LLOC

Les minideixalleries són contenidors que disposen d’una sèrie de dispòsits per tirar diferents tipus de residus de petit format, entre els quals hi ha petits aparells electrònics/elèctrics (RAEE), bombetes de baix consum i led, piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora i discos cd/dvd. Aquestes permeten a la ciutadania l’aportació de residus especials en diferents punts de Sant Feliu de Guíxols de forma còmoda i propera, reforçant el servei de deixalleria. El servei és ininterromput (7/24).
Ara, després d’una llarga espera marcada per les circumstàncies especials, l’Ajuntament ha donat llum verda a la instal.lació de la minideixalleria que havia quedat pendent i que ha quedat instal.lada avui.

És la SETENA, i la que tanca aquest circle virtuós de l’economia circular.

Redueix, reutiliza, i com a última opcional, recicla.
Blipvert Recologics, 2024

NOU SERVEI DE MINIDEIXALLERIES A SANT FELIU DE GUÍXOLS (EMPORDÀ COSTA BRAVA)